Eşti aici

×

Casti audio auriculare Scosche SportFlex™ 3 cu microfon integrat, pentru fitness

39.99RON169.99 RON
0

Cod:
HPSC3TIBL
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Universal
24 - 48h
24 luni
Casti audio auriculare Scosche SportFlex™ 3 cu microfon integrat, pentru fitness (Albastru)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Dezlantuiti sunetele dinamice ale muzicii preferate cu noua linie SportFlex™ de casti auriculare stereo. Aceste casti auriculare ergonomice sunt construite special pentru a se potrivi perfect in jurul urechilor.  Standardul IPX4 inseamna ca pernutele castilor SportClip™ sunt rezistente la praf si stropii de apa.

 

Veti simti si auzi calitate
Pentru a va asigura o experienta de ascultare cat mai placuta la antrenament, am realizat aceste casti din materiale de cea mai buna calitate. Aceste casti auriculare au drivere de 11 mm de inalta eficienta.
Casti audio auriculare  Scosche SportFlex™ 3 cu microfon integrat, pentru fitness

 

Casti audio auriculare  Scosche SportFlex™ 3 cu microfon integrat, pentru fitness
Comfortabile
Clemele flexibile pentru urechi tin ferm si in siguranta castile auriculare in timpul antrenamentelor. Evaluarea IPX4 inseamna ca pernutele castilor sunt rezistente atat la stropii de apa cat si la praf.

 

TapIt™ Aveti controlul deplin al dispozitivului cu telecomanda TapIt si microfonul inclus. Fie ca este vorba de un apel telefonic sau schimbarea pieselor prerferate, telecomanda este de real ajutor.
Casti audio auriculare  Scosche SportFlex™ 3 cu microfon integrat, pentru fitness

Produse similare