Eşti aici
×

Camera auto de bord Vantrue E1, WiFi 2.7K 1440P HDR/60fps, telecomanda control vocal, Night Vision 160°, ecran 1.54", GPS, G-sensor si monitorizare parcare

749.95RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camera auto de bord Vantrue E1 poate inregistra la o rezolutie maxima de pana la 2.7K 2592 x 1944P 30 FPS pentru a capta imagini mai clare si la 1920 x 1080P 60FPS care pastreaza mai multe detalii atunci cand se pune pauza sau se vizualizeaza mai lent filmarea, mai ales intr-un incident rapid. Camera utilizeaza un senzor CMPS de calitate superioara si tehnologia HDR pentru a obtine imagini cu un zgomot scazut si pentru a imbuntati inregistrarea pe timp de noapte.

WiFi 2.4G incorporat si aplicatie gratuita - aceasta camera de bord vine cu o aplicatie gratuita pentru Android sau iOS pentru a vedea imaginile in flux live, pentru a descarca videoclipurile, pentru a urmari datele GPS, a modifica setarile sau pentru a edita si partaja materialele. Videoclipurile pot fi partajate pe YouTube, Twitter, Facebook sau pe platforma de socializare aleasa de dvs.

GPS-ul incorporat permite camerei de bord a vehiculului sa inregistreze viteza, locatia, ruta si directia de calatorie, iar datele GPS pot fi urmarite cu usurinta prin intermediul aplicatiei pentru smartphone sau PC si pot fi folosite ca dovada suplimentara intr-un caz de asigurare.

Functia de control vocal (disponibila numai in engleza, japoneza, rusa si chineza) va permite sa controlati camera de bord cu comenzi vocale. Cu mainile pe volan, puteti rosti comenzi pentru a salva videoclipuri, fotografii, pentru a porni/opri videoclipuri, audio sau WiFi. Totul este mai usor de utilizat in acest mod.

Sezorul G detecteaza automat impactul/coliziunile si salveaza videoclipurile de urgenta intr-un dosar separat de evenimente, astfel incat sa le puteti vizualiza ulterior. 

Functia de inregistrarea in bucla fara intreruperi suprascrie automat cel mai vechi fisier, asigurandu-se ca dispozitivul continua sa inregistreze, chiar daca cardul SD se umple. Camera suporta un card de pana la 512 GB.

Rezolutie: 2.7K + HDR / 30fps // 2.5K 1440P HDR / 60fps
Ecran: 1.54"
GPS: Da
G senzor: Da
Monitorizare parcare: Da
Night Vision: Da
Control vocal: Da
Unghi: 160o
Card SD: Maxim 512 GB
USB: Type-C
Diafragma: F1.8
Format video: MP4/H.265
Audio: Microfon si difuzor integrate
Sursa putere: 5F
HDMI: Nu
Temperatura functionare: -10oC - 60oC
Inregistrare in bucla: 1 minut, 3 minute, 5 minute, dezactivat
Inregistrare audio: On / Off
Monitorizare parcare: On / Off
Expunere: -2.0; -1.0; 0; +1.0; +2.0
Rotire afisaj: On / Off
Frecventa: 50Hz, 60Hz
Memorie interna: Nand Flash
Temperatura depozitare: -10oC - 70oC
Functii: APP+GPS+Bluetooth
WDR: HDR
Senzor: Sony IMX335
Procesor: NT96675
Time Lapse: On / Off
Videos: 

Produse similare