Eşti aici
×

Camera auto de bord fata-spate REDTIGER F7NP 4K+FHD, WiFi, Night Vision, 170°, ecran IPS 3.18", GPS, aplicatie dedicata, G-sensor si monitorizare parcare

849.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camera auto de bord duala REDTIGER F7NP inregistreaza videoclipuri cu rezolutie UltraHD 4K (3840x2160P) pentru camera fata si FullHD (1920x1080P) pentru camera spate. Va ajuta sa vizualizati detaliile cheie, cum ar fi semnele rutiere, placutele de inmatriculare ale vehiculelor, etc. Pentru a reduce zonele oarbe, pe fata are un unghi larg de 170 de grade si pe spate de 140 de grade. Acest lucru va ajuta in circumstante neasteptate, cum ar fi in caz de accident, sa pastrati si sa prezentati dovezi.

Inregistrare pe timp de noapte superioara - camera vine cu o lentila optica excelenta, cu o diafragma foarte mare de F1.5 si 6 straturi, care alturi de tehnologia HDR/WDR capteaza clar detaliile importante in conditii de lumina scazuta.

Control facil prin aplicatie - trebuie doar sa conectati camera de bord la aplicatia pentru smartphone prin WiFi si apoi puteti utiliza aplicatia „Redtiger” pentru a vizualiza, reda si gestiona camera de bord pe dispozitivele dvs. IOS sau Android. De asemenea, puteti descarca si edita videoclipuri in aplicatie. Cu un singur clic, puteti impartasi peisajul calatoriei si momentele minunate cu prietenii si familia.

Pe Amazon SUA, acest model de camera este cel mai vandut model din toata categoria.

GPS integrat - aceasta camera de bord are un GPS incorporat si inregistreaza traseul de conducere, viteza in timp real, locatia etc. Puteti urmari pe Google Maps prin WiFi folosind aplicatia sau cu GPS Player-ul nostru pentru Windows si Mac, care va furniza dovezi suplimentare in caz de nevoie.

Chiar si atunci cand cardul este plin, camera de bord va continua inregistrarea cu functia de inregistrare in bucla. De indata ce Senzorul-G detecteaza o coliziune brusca, se blocheaza si salveaza videoclipul. De asemenea, are functia de monitorizare parcare de 24 de ore disponibila pe camera pentru a inregistra continuu timp de 24 de ore. De asemenea are si functia de inregistrare Time-Lapse.  Pentru aceste doua functii trebuie sa achizitionati separat un Kit de cabluri Type-C Hardwire.

Aceasta camera de bord vine cu un card TF de 32GB inclus. Capacitatea maxima suportata pe card este de 256GB.

Monitorizare Time-Lapse 24/48H
Camera de bord capteaza si inregistreaza imagini la un cadru pe secunda pentru a economisi memorie, permitand supravegherea continua a unui vehicul parcat. Pentru aceasta functie trebuie sa achizitionati separat un Kit de cabluri Type-C Hardwire.

Monitorizare de parcare cu Senzor-G
Camera de bord va inregistra automat un videoclip de 10 secunde si il va bloca atunci cand apare o anumita urgenta. Pentru aceasta functie trebuie sa achizitionati separat un Kit de cabluri Type-C Hardwire.

Rezolutie: 4K UHD + Full HD
Ecran: 3.18"
G senzor: Da
Monitorizare parcare: Da
Night Vision: Da
Card TF: Inclus 32 GB, suporta maxim 256GB
USB: Type-C
WDR: Da
Apertura: F1.5
Canale: 2
GPS: Da
Unghi: 170o + 140o
Videos: 

Produse similare