Eşti aici
×

Camera auto de bord AZDOME PG17 2.5K+FHD, WiFi, ADAS, Night Vision, 170°, ecran 11.8", aplicatie dedicata, G-sensor si monitorizare parcare

599.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camera auto AZDOME PG17 dispune de un ecran tactil IPS de 11.8" si are un senzor Cmos Sony Starvis incorporat pentru o calitate de exceptie a imaginii. Camera fata are un unghi larg de 170° iar cea din spate unul de 150°.

Camera auto pentru oglinda PG17 accepta afisarea simultana a imaginilor de la camerele din fata si din spate. Camera se ataseaza direct la oglinda retrovizoare cu o banda cauciucata. Acest lucru nu va dauna masinii si nu va va impiedica vederea in timp ce conduceti. De asemenea, aceasta functioneaza si ca oglinda retrovizoare.

Camera AZDOME PG17 este multifunctionala, astfel aceasta dispune de sistemul ADAS (Sistemele avansate de asistenta a soferului sunt sisteme electronice care ajuta soferii pentru o conducere sigura a autovehiculului, pentru parcare a autovehiculului, pentru ghidarea autovehiculului pe banda de mers si multe altele. ADAS sporeste siguranta vehiculelor si a drumurilor):

LDWS (Lane Departure Warning System) - emite o alarma daca vehiculul dumneavoastra se abate de la drum sau schimba banda.

FCW (Forward Collision Warning) - va poate alerta daca exista riscul sa intrati in coliziune cu o alta masina sau cu un obstacol.

Linie de parcare - cand masina este in marsarier, camera de bord comuta automat la imaginea camerei de vedere din spate si va afiseaza linii de ghidaj pe ecran.

Diafragma F1.5, obiectiv cu 6 sticle, HD dublu
Obiectiv cu unghi larg, dual HD, surprinde mai multe detalii pe drum, inclusiv placutele de inmatriculare.
Campul vizual este de patru ori mai mare decat cel al oglinzii retrovizoare originale, ceea ce reduce mult punctul mort.

Super Night Vision & WDR
Senzorul intern SONY STARVIS creste sensibilitatea la lumina a imaginii, imbunatateste imaginea in conditii de iluminare slaba.
Ideal pentru fotografiere la amurg, intuneric sau noapte si in tuneluri.

Ajutor precis la parcare
Imaginea camerei de vedere din spate va fi activata automat, iar la mers inapoi, pe ecran sunt afisate linii de ghidaj pentru a asigura o parcare sigura si convenabila.

Inregistrare in bucla
Aceasta caracteristica va permite sa impartiti lungimea fisierului video (in functie de setarea dvs.), astfel incat camera de bord sa inregistreze continuu.
Nota: Camera de bord va continua sa stearga automat cele mai vechi fisiere (cu exceptia fisierelor video blocate) cand cardul de memorie este plin.

Monitor parcare 24/7
In timpul parcarii, daca exisa un impact, camera de bord va incepe automat inregistrarea timp de 1 minut (pe baza bateriei interne) si va salva videoclipul.

Senzor G
Cand vehiculul este expus impactului, senzorul poate inregistra si salva imediat acest videoclip pentru a va oferi dovezi utile.

Rezolutie: 2.5K + FullHD
Ecran: 11.8"
G senzor: Da
Monitorizare parcare: Da
Night Vision: Da
Unghi: 170o + 150o
Card SD: Da, inclus 64GB
USB: Type-C
WDR: Da
Apertura: F1.5
Canale: 2
ADAS: Da

Produse similare