Eşti aici

×

Sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks Bluetooth - 40W

1,349.00RON
0

Cod:
SOUNDSTICKSBTEUP
Brand: 
Harman Kardon
Putere: 
40 W
Conectivitate: 
Jack
24 - 48h
24 luni
Sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks Bluetooth - 40W
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Design Inspirat
Foarte putine sisteme audio multimedia se pot lauda ca predecesorul lor facea parte din colectia Muzeului de Arta Moderna din New York, insa SoundSticks BT poate face acest lucru. Varianta actuala a luat foarte multe de la modelul predecesor, accentele negre elegante si albul LED-urilor stralucitoare fac ca acest sistem sa arate foarte bine.

Senzatia ca sunetul umple camera si un bas remarcabil
Din punct de vedere tehnic, sistemul SoundSticks BT chiar daca este destinat pentru “multimedia”, veti vedea ca poate deveni cu usurinta sistemul audio principal din casa dvs. Cei 40W de amplificare produc un sunet bogat, realist si ofera un bas puternic, care face ca orice gen de muzica sa sune excelent – indiferent de puterea semnalului de intrare.

Conectati-va la aproape orice dispozitiv media
In afara de aspectul impecabil si calitatea sunetului, sistemul SoundSticks BT are si o compatibilitate foarte buna cu alte componente audio. Gratie conexiunii sale prin Bluetooth, sistemul SoundSticks poate fi folosite cu aproape orice dispozitiv care reda muzica si foloseste tehnolgia Bluetooth.

Specificatii: 
Frecventa: 44Hz – 20kHz
Dimensiuni: 254mmx51mm
Putere: 40 W

Produse similare