Eşti aici
×

Casti on-ear Lamax Beat Blaze B-1

249.99RON
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Blaze B-1 sunt o pereche de casti on-ear wireless, ce va ofera un sunet excelent atat la auditiile prin Bluetooth, cat si la cele realizate prin cablul cu mufa AUX.

Sincronizarea cu orice dispozitiv ce utilizeaza tehnologia Bluetooth este extrem de rapida, iar calitatea si claritatea sunetului emis este una extrem de ridicata. Cu ajutorul acestor casti on-ear va puteti bucura de muzica preferata oriunde si oricand, fara sa existe pericolul de a rupe firul sau de a strica mufa de conectare.

Butoanele de control sunt amplasate pe casca dreapta si va ajuta in a schimba melodia, a modifica volumul sau chiar pentru a raspunde unui apel telefonic. Acumulatorul de mare capacitate va asigura o autonomie de pana la 8 ore cu o singura incarcare. Mai mult decat atat, aceste casti pot fi conectate si cu ajutorul cablului cu mufa de 3,5mm.

Castile au un design modern, avand o banda ajustabila extrem de flexibila, precum si pernite moi care va asigura un confort maxim pentru perioadele lungi de auditie.

Casti on-ear Lamax Beat Blaze B-1

Casti on-ear Lamax Beat Blaze B-1

Casti on-ear Lamax Beat Blaze B-1

Bluetooth: 4.1
Raza wireless: pana la 10 metri distanta
Timp de utilizare: pana la 8 ore
Baterie: 3.7V Lithium-polymer 250 mAh
Compatibilitate: Universala
Greutate: 120 grame

Produse similare