Eşti aici
×

Casti earbuds Wireless Bluetooth, rezistente la apa, cu functie de anulare zgomot

219.99RON
5

(1 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru a le purta cat mai confortabil, aceste casti sunt atent proiectate si tin cont de geometria urechii avand o forma ergonomica pentru a se potrivi perfect. De asemenea, sunt foarte usoare si rezistente la transpiratie.

Datorita acumulatorilor  de buna calitate, castile rezista la aproximativ patru ore de muzica sau convorbiri si pot fi incarcate in suportul dedicat ce are o capacitate de 2000 mAh.

Sunetul produs de aceste casti wireless este de inalta calitate, basul este foarte bun, iar microfoanele omnidirectionale de reducere a zgomotului fac o treaba excelenta. Fiecare detaliu al acestor casti este proiectat pentru a avea o experienta audio cat mai aproape de perfectiune.

Tehnologia Bluetooth 5.0 ajuta sa aveti parte de convoribiri neintrerupte si muzica foarte clara.

Castile au doua metode de conectare - puteti folosi o singura casca pentru a putea fi atenti la ce se intampla in jurul vostru sau le puteti folosi pe ambele pentru a va bucura de un sunet stereo HiFi.

Material: ABS + Metal
Chipset: Juxin TS3005
Bluetooth: 5.0
Redare: 4 ore
Incarcare: 1.5 ore
Standby: 120 ore
Capacitate baterie: 45 mAh
Capacitate powerbank: 2000 mAh
Distanta: 10 metri
Culoare: Negru

Comentarii

5

Anca Nastase

Am achizitionat castile si sunt excelente. Se aud bine, se conecteaza rapid , stau bine in urechi si pot fi folosite impreuna sau independent una de alta.
Multumesc Smart Products si pentru livrarea rapida.

Produse similare