Eşti aici

×

Boxa wireless JBL Playlist - 30W

865.00RON
0

Cod:
JBLPLYLIST150BLKEU
Brand: 
JBL
Putere: 
30 W
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
24 luni
Boxa wireless JBL Playlist - 30W (Negru)
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Boxa wireless JBL Playlist are Chromecast incorporat, astfel incat poti emite instant muzica in boxa din aplicatia ta favorita, radio sau podcast, folosind dispozitivul tau smart. 

Ai posibilitate sa controlezi boxa de oriunde din casa de pe dispozivitul tau cu sistem de operare iOS sau Android, sau laptop cu Windows sau Chromebook.

Fiind doar o boxa wireless, aceasta nu are o baterie interna, asadar va trebui sa o conectati la priza pentru a o utiliza.

Emite cu usurinta muzica in boxele tale

Avand deja Chromecast incorporat, tu doar apasa butonul Cast din aplicatiile tale de muzica preferate pentru a porni muzica in boxe. Apoi controleaza boxele direct din telefonul tau – cauta, reda, pune pauza si mareste volumul de oriunde din casa.

Boxa wireless JBL Playlist - 30W

Spotify Connect, o metoda mai buna de a asculta acasa

Reda Spotify prin boxele, laptopul sau TV-ul tau, folosind aplicația Spotify ca telecomanda. Foloseste caracteristica “One Touch” Play pe boxa Playlist pentru a reda instant playlistul tau favorit.

Boxa wireless JBL Playlist - 30W

Specificatii: 
Dimensiuni: 316mm x 147mm x 131mm
Greutate: 1200 grame
Impedanta: 2 x 57mm (2.25") woofers
Frecventa: 60Hz ~ 20kHz (-6dB)
Bluetooth: Da
Wi-Fi: Da

Produse similare