Eşti aici

×

Boxa portabila "Pixel Art" Divoom Tivoo Max

799.99RON
0

(1 voturi)
Cod:
DIVTIVOOMAX-B
Brand: 
Divoom
Durata baterie: 
10 ore
Putere: 
40 W
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
12 luni
Boxa portabila "Pixel Art" Divoom Tivoo Max (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Tivoo-Max este noul varf de gama al gamei de boxe portabile Pixel Art de la Divoom. Acum, aceasta boxa are un sistem 2.1 adevarat cu un subwoofer activ.

Cu ajutorul aplicatiei extrem de intuitive, Divoom Smart, va puteti bucura de tehnologia Pixel Art, precum si de functiile zilnice, cum ar fi alarma inteligenta. Alarma inteligenta inseamna ca aceasta boxa este capabila sa simuleze un adevarat rasarit de soare, crescand atat lumina cat si sunetul treptat.

Fiecare boxa Bluetooth Tivoo-Max este echipata cu 256 de LED-uri programabile capabile sa emita 16 milioane de culori. Afisajul cu LED-uri va afisa, de exemplu, o pictograma de retea sociala atunci cand primiti o notificare pe telefonul dvs, astfel incat sa stiti dintr-o privire de unde vine notificarea.

Aceasta noua boxa are o putere de 40W, o baterie de 8000 mAh ce se incarca complet in aproximativ 4-5 ore si ofera o autonomie de 10 ore.

Boxa portabila "Pixel Art" Divoom Tivoo Max

Boxa portabila "Pixel Art" Divoom Tivoo MaxBoxa portabila "Pixel Art" Divoom Tivoo Max

Boxa portabila "Pixel Art" Divoom Tivoo Max

Specificatii: 
dimensions: 184.5L x 163W x 86H mm
Weight: 1490 grams
Power: 40 W
distortion: ≥80dB
Usage time: up to 10 hours
Battery Capacity: 8000 mAh
Bluetooth: Bluetooth V 5.0
Wireless range: up to 10 meters

Comentarii

5

Georgescu Gabriela
Foarte interesanta si deosebita , mai ales pentru copii sau tineri pasionati de ceva deosebit . Calitatea sunetului deosebita , mai multe posibilitati de utilizare nu numai strict de boxa etc..
Divoom Tivoo-Max

Produse similare