Eşti aici

×

Boxa portabila Harman Kardon Onyx Studio 5 - 50W

1,107.00RON
0

Cod:
HKOS5BLKEU
Brand: 
Harman Kardon
Durata baterie: 
8 ore
Putere: 
50 W
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
12 luni
Boxa portabila Harman Kardon Onyx Studio 5 - 50W (Negru)
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Construita din materiale de ultima generatie, boxa portabila Onyx Studio 5 ofera un sunet clar si puternic, cararacteristic si bine recunoscut al producatorului Harman Kardon. Va puteti bucura de sunetul perfect si toti cei 50 de W ai acestei boxe pana la maximum opt ore, datorita bateriei reincarcabile cu o capacitate de 3283mAh.

Prin intermediul acestei boxe portabile puteti prelua sau efectua apeluri telefonice cu ajutorul telefonului mobil printr-o singura apasare de buton. Beneficiind de o tehnologie high-tech de anulare a zgomotului de fundal, apeluri telefonice vor fi foarte clare.

De asemenea, designul extrem de elegant al boxei o va face sa fie potrivita in orice incapere doriti sa o folositi. indiferent ca o utilizati acasa sau la birou.

Boxa portabila Harman Kardon Onyx Studio 5 - 50W

Avantaje
Streaming fara fir prin Bluetooth – transmiteti un sunet de cea mai buna calitate de pe tableta sau smartphone prin intermediul functiei Bluetooth.

Baterie reincarcabila – bateria reincarcabila Li-ion de 3283mAh suporta pana la 8 ore de functionare continua.

Apeluri telefonice si sistem de conferinte – efectuati apeluri telefonice de cea mai buna calitate cu o simpla atingere a unui buton. Veti avea o experienta inedita datorita tehnologiei de anulare a zgomotului de fundal.

Conectare in lant – puteti conecta doua boxe Bluetooth Harman Kardon Onyx Studio 5 pentru a va bucura de un sunet dual.

Materiale – este o boxa portabila construita numai din materiale premium, asupra careia nu s-a facut niciun fel de compromis.

Boxa portabila Harman Kardon Onyx Studio 5 - 50W

Boxa portabila Harman Kardon Onyx Studio 5 - 50W

Specificatii: 
Dimensiuni: 284 x 291 x 128 mm
Greutate: 2980 gr
Frecventa: 50Hz–20kHz (-6dB)
Timp de utilizare: pana la 5 ore
Capacitate baterie: 3283 mAh
Bluetooth: Bluetooth V 4.2
Raza wireless: pana la 10 metri

Produse similare