Eşti aici

×

Boxa Portabila Divoom Voombox PRO - 40W

499.99RON Modalitati de plata
5

(3 voturi)
Cod:
DIV-PRO-B
Brand: 
Divoom
Durata baterie: 
12 ore
Putere: 
40 W
EAN: 
6958444602141
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
12 luni
Boxa Portabila Divoom Voombox PRO - 40W (Negru)
In stoc

Boxa portabila Voombox PRO este cel mai nou model al producatorului Divoom si noul lor varf de gama. Cele doua speakere de 2.5” alaturi de radiatoarele pasive de 3” si cele doua tweetere reusesc sa ii ofere acestei boxe o putere de 40W. Pe langa capabilitatile audio extraordinare, aceasta boxa Bluetooth va permite si sa incarcati dispozitivele mobile, functionand si ca o baterie externa, capacitatea ei totala fiind de 10 000 mAh, care de asemenea, ii ofera o autonomie de aproximativ 12 ore.

Boxa are un design robust, certificare IPX5 si este costruita sa reziste in orice medii dure, astfel va puteti bucura de muzica la cea mai buna calitate atat la plaja cat si la joaca in gradina sau la un gratar cu prietenii.

Divoom Voombox PRO dispune si de un microfon integrat pentru a putea prealua si efectua apeluri telefonice, precum si de tehnologiile Bluetooth sau NFC.

 

Specificatii: 
Dimensiuni: 245L x 123W x 60H mm
Putere: 40 W
Distorsiuni: ≥85dB
Timp de utilizare: pana la 12 ore
Capacitate baterie: 10 000 mAh
Bluetooth: Bluetooth V 4.2
Raza wireless: pana la 10 metri

Comentarii

5

Adrian Cârstea
Sunet puternic si clar. Foarte multumit. Comparabila cu boxe de 3 ori mai scumpe.
5

Gabriel Sârbu
Construcție solidă, materiale de calitate, atenție acordată detaliilor și finisajelor. Nu am avut timp să testez durata de viață a bateriei, abia am primit boxa, dar sunt plăcut surprins de calitatea sunetului, chiar și la volum mare. Un raport foarte bun calitate/preț! Foarte amabil și angajatul firmei, cu ajutorul căruia am modificat rapid comanda inițială. În 24 de ore am avut boxa la Bacău.
5

Sorin Ciocoiu
Raport pret - pret calitate foarte bun.

Produse similare