Eşti aici
×

Geanta Widjit pentru transport, antisoc, marime XL pentru camere video sport

119.99RON
4

(1 voturi)
Cod:
SD-0012_XL
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Camere video sport, GoPro, SjCAM
24 - 48h
12 luni

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Dupa cum ne dam seama si din nume, geanta de transport Shineda XL este o geanta de dimensiuni mari. Ea a fost conceputa sa se potriveasca perfect cu camerele de actiune SJCAM si GoPro Hero 3, 3+, 4 si compartimentata sa poti transporta doua camere video sport, un monopod, acumulatori de rezerva, o telecomanda, carduri de memorie, o carcasa de protectie, pivoti, cabluri si altele.

Ce are in plus aceasta geanta de transport fata de celelalte este faptul ca dimensiunile buzunarului principal sunt mari, 19,8 x 15 cm si ca il poti compartimenta dupa preferinte prin intermediul celor trei benzi din neopren ce se fixeaza cu arici.

Pe interior geanta dispune de doua straturi de spuma, unul moale denumit si strat tampon care protejeaza obiectele mai sensibile si unul rigit, cunoscut ca si stratul „PET” ce are rolul sa protejeze de deformari interiorul gentii. 

Un alt aspect important este faptul ca la interior exista inca un compartiment, prevazut cu 14 bucle elastice ce ajuta la fixarea accesoriilor de dimensiuni reduse, cum ar fi: acumulatorii de schimb, pivotii, suruburi, adaptoare, etc. Dimensiunile acestei genti Shineda XL pentru transport camere video sport si accesorii sunt de 32 x 21 x 6cm.

Comentarii

4

Rotariu Sorin
O varianta mai ieftina dar care face toti banii

Produse similare