Eşti aici
×

Incarcator dublu pentru baterii GoPro Fusion

49.99RON
0

Cod:
XTGP468
Brand: 
Shoot
Compatibilitate: 
GoPro Fusion
24 - 48h
12 luni
Incarcator dublu pentru baterii GoPro Fusion

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru utilizatorii de camere video sport de actiune acumulatorii acestora pot fi o problema iar incarcarea mai multor baterii pentru a iti fi suficiente pentru cateva ore de filmare poate dura destul de multe ore.

Pentru a scurta aceasta durata de incarcare am ales sa aducem pentru tine acest incarcator dublu, capabil sa incarce simultan doua baterii pentru camerele video GoPro Fusion.

Exista multe modalitati de a prelungi durata de viata a bateriilor, insa toate acestea fac sa nu va mai puteti bucura de toate functiile oferite de camera de actiune. Astfel, nu exista indoiala ca cel mai usor si sigur mod de a va bucura de camera dvs mai mult timp este sa cumparati o baterie GoPro Fusion suplimentara, sau mai multe. In acest mod, nu va mai trebui sa faceti economie de baterie si va puteti bucura de camera dvs sport la capacitate maxima.

Produse similare