Eşti aici
×

Incarcator dual cu indicator LCD pentru baterii compatibile cu GoPro Hero 9, Hero 10

79.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru utilizatorii de camere video sport de actiune acumulatorii acestora pot fi o problema iar incarcarea mai multor baterii pentru a iti fi suficiente pentru cateva ore de filmare poate dura destul de multe ore.

Pentru a scurta aceasta durata de incarcare am ales sa aducem pentru tine acest incarcator dual, capabil sa incarce simultan doua baterii pentru camerele video GoPro Hero 9, Hero 10.

Acest incarcator vine cu un ecran LCD ce va ajuta sa vedeti in orice moment procentajul de incarcare al fiecarui acumulator.

Incarcatorul dispune de protectie automata inteligenta IC pentru a preveni supraincarcarea, scurtcircuitul, temperaturile prea ridicate. Toate acestea sunt necesare pentru a asigura o protectie completa pentru dispozitivele dvs.

Puteti conecta acest incarcator prin cablul USB sau USB-C direct la priza sau la un laptop, computer, incarcator auto sau power bank.

Produse similare