Eşti aici
×

Kit Stabilizator DJI Ronin SC2 Pro Combo, 3 Axe, Active Track, 3D Roll, SuperSmooth

3,099.00RON
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Cu stabilizatorul DJI Ronin SC 2 Pro Combo puteti obtine cu usurinta rezultate profesionale. Este un stabilizator dezvoltat special pentru camerele de tip DSLR sau mirrorless.

Pliabil, compact, uimitor

Chiar daca cantareste 1,2 kg, fiind un stabilizator pliabil, DJI Ronin SC 2 Pro Combo este foarte usor de stocat sau de transportat.  

Titan: Stabilizare DJI Imbunatatita

Nici un producator nu face stabilizatoare de camera ca cele de la DJI. Datorita super algoritmului de stabilizare Titan dezvoltat de acestia, puteti face fotografii mai clare ca niciodata. De asemenea, functia SuperSmooth netezeste si cele mai mici miscari, stabilizand in acelasi timp obiective cu zoom de pana la 100mm.

Placa de montare cu doua straturi (Manfrotto + Arca) - placa de montare cu doua straturi este compatibila cu cele mai populare marci. Puteti trece la modul portret cu o singura atingere pentru a face o fotografie profesionala.

RavenEye - este capabil sa transmita un semnal video oferind in acelasi timp capacitatea de a regla de la distranta parametrii camerei. Transmite videoclipuri 1080p de pana la 100 de metri distanta cu o latenta de doar 50 ms. 

Displayul OLED incorporat de 1 inch va ofera control complet, fiind intotdeauna la indemana.

Baterie - bateria incorporata avansata va ofera pana la 14 ore de functionare si, de asemenea, accepta incarcare rapida.

Exista mai multe moduri de filmare:

  • Timelapse - capteaza trecerea timpului dintr-un anumit punct.
  • Roll 360 - rotiti camera pentru fotografii uniforme.
  • Panorama - capturati cu usurinta panorame cu camera dumneavoastra, cu ajutorul stabilizatorului DJI Ronin SC 2 Pro Combo.

Geanta de transport reproiectata a Ronin SC 2 rezista la stropirea cu apa si ofera compartimente dedicate pentru toate accesoriile stabilizatorului.

Inaltime: 175 mm
Latime: 185 mm
Lungime: 400 mm
Greutate: 1216 grame
Material: Carbon
Temperatura operare: -20° - 45° C
Autonomie: 3400 mAh
Voltaj acumulator: 7.2 V
Frecventa operare: 2.4000-2.4835 GHz
Greutate suportata: 3 kg

Produse similare