Eşti aici
×

Pistol AR82 Bluetooth pentru realitatea augmentata

49.99RON124.99 RON
0

Cod:
AR82B
Brand: 
Super AR
Compatibilitate: 
Smartphone pana la 6 inch
24 - 48h
12 luni
Pistol AR82 Bluetooth pentru realitatea augmentata (Albastru)
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Realitatea augmentata (AR) reprezinta o vizualizare directa sau indirecta a unui mediu fizic real, ale carui elemente sunt “amplificate” de intrari senzoriale generate de calculator sau extrase din lumea reala, cum ar fi sunet, video, grafica, etc. AR este legata de un concept mai general numit realitate mediata de calculator, in care o imagine a realitatii este modificata (posibil chiar diminuata, mai degraba decat augmentata) de un calculator. 

Cu ajutorul tehnologiei avansate AR informatiile despre lumea reala din jurul utilizatorilor devine interactiva si manipulabila digital. Informatiile despre mediu si obiectele sale sunt suprapuse peste lumea reala.

AR82 este o noua jucarie inteligenta pentru fanii jocurilor de tip shooter si o combinatie perfecta intre tehnologia AR si tehnologia electronica. Aveti nevoie doar de un smartphone pentru a realiza o fuziune minunata intre lumea reala si experienta jocului virtual, permitand jucatorilor sa se bucure de realitatea virtuala.

AR82 este un gadget echipat cu un suport pentru telefon mobil si reglabil, astfel incat sa se potriveasca orice dispozitiv mobil ce are maxim 6 inch.

Conectarea prin tehnologia Bluetooth se face foarte usor, trebuie sa trageti de tragaci timp de trei secunde pentru a va conecta la telefon prin Bluetooth, fara fir si cu un consum redus de energie.

Cu aceast pistol AR portabil puteti juca jocuri in interior dar si in aer liber. Doar riridati arma AR, urmariti si trageti in tintele ce apar prin mutarea armei la 360 de grade sau atunci cand va deplasati. Bucurati-va de bataliile de joc imersive. 

Pentru AR82 se vor dezvolta in continuare o serie de jocuri si aplicatii foarte interesante, care suntem convinsi ca va vor face sa petreceti cat mai mult timp alaturi de acest gadget minunat.

Acest gadget poate fi utilizat cu toate smartphone-urile Android si iOS (ce au dimensiunea maxima de 6 inch). AR utilizeaza conexiunea Bluetooth pentru a transforma telefonul intr-un afisaj al realitatii augmentate. Arma este echipata cu un suport complet reglabil pentru dispozitive mobile si cu giroscop.

Exemple de jocuri disponibile:

Pistol AR82 Bluetooth pentru realitatea augmentata

Compatibilitate: Smartphone pana la 6"
Videos: 
Gameplay Ar Gun

Produse similare