Eşti aici
×

Masca faciala pentru protectie respiratorie cu supapa de expirare pentru copii - 10 bucati

59.99RON80.00 RON
0

Cod:
HYK-01-10
24 - 48h
0luni
Masca faciala pentru protectie respiratorie cu supapa de expirare pentru copii - 10 bucati

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Mastile de protectie pentru copii cu supapa de expirare FFP2 / KN95 sunt concepute pentru a ii proteja cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen - 100%, iar impotriva virusurilor si coronavirusurilor - peste 95%.

Este foarte important de retinut ca aceste standarde specifica doar procentul minim de particule filtrate. Astfel, masca de tip KN95 - FFP2 va filtra cel putin 95% din particulele cu diametrul de 0,3 microni sau mai mare, dar, in practica, va filtra undeva intre 95% si 99%.

De asemenea, un alt mare avantaj al acestor masti pentru copii este ca ofera protectie si pentru particulele PM2.5 pe care, le intalnim cam peste tot in zonele poluate si care sunt extrem de daunatoare.

Supapa de expirare joaca un rol esential atunci cand copilul expira. In interiorul valvei exista o clapeta din material flexibil care atunci cand inspira se lipeste astfel incat nu permite aerului cu particule fine poluate sa intre in interiorul mastii. Atunci cand expira, clapeta flexibila se deschide si aerul umed al respiratiei este eliminat in afara mastii. Protectia mastilor cu supara este aceeasi ca a celor fara.

Mastile sunt recomandate pentru copii cu varsta intre 4 - 12 ani.

Mastile de protectie pentru copii sunt fabricate din patru straturi independente, care ofera o filtrare foarte eficienta:

  • un strat tesatura netesuta spunlace
  • un strat tesatura suflata topita
  • un strat tesatura suflata topita
  • un strat tesatura netesuta

Nu va recomandam sa spalati aceste masti.

Grad de protectie FFP2 / KN95.

Mastile sunt realizate in conformitate cu standardul EN 149:2001 + A1:2009, CE 2163.

Pachetul contine: 10 masti.

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Mod de utilizare:

  • masca se poarta cu barbia, gura si nasul acoperite, cu partile laterale ale mastii cat mai bine lipite de obraji
  • utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen
  • pentru o protectie cat mai buna, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului
  • parul facial, prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei
  • indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.

Produse similare