Eşti aici

×

Masca medicala tip 1 cu 3 pliuri, 3 straturi si elastic, 50 bucati / cutie, nesterila, BFE>95

139.99RON
0

Cod:
BUN-MASCA3PL
24 - 48h
24luni
Masca medicala tip 1 cu 3 pliuri, 3 straturi si elastic, 50 bucati / cutie, nesterila, BFE>95
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Masca medicala cu trei straturi realizata din bumbac de inalta calitate si panza netesuta:

  • Stratul exterior este realizat dintr-un material netesut, flexibil, pentru a rezista la praf si pulberi fine. 
  • Stratul mijlociu este dintr-un material BFE95 special conceput care are rolul de a bloca microbii si substantele sub forma de mici particule. 
  • Stratul interior realizat din fibre ultrafine este special conceput pentru a fi prietenos cu pielea si pentru a nu provoca iritatii.

Pentru a preveni alergiile mastile chirurgicale si nici snurul de prindere de dupa ureche nu contin latex.

Mastile chirurgicale permit o respiratie fara efort si sunt utile pentru prevenirea imprastierii de virusuri si bacterii care se transmit pe calea aerului.

Gratie stratului de BFE95 utilizat capacitatea de filtrare a acestor masti medicale este ≥ 95% pentru: virusuri, bacterii, germeni, praf, polen.

Mastile medicale sunt certificate medical in conformitate cu FFP2.

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Produse similare