Eşti aici
×

Videointerfon inteligent WiFi cu unitate interioara LCD, card 32Gb, baterii, compatibila Tuya, Alexa si Google Assistant

699.99RON
0

Brand: 
Widjit
Cod:
ZC-N6
24 - 48h
12luni

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest videointerfon cu camera HD 1080P de 2 MP. Este un dispozitiv perfect ce poate functiona ca sonerie video, camera de securitate pentru acasa, camera de supraveghere pentru bona. Dispunand de cea mai noua tehnologie de vedere pe timp de noapte si LED-uri IR, aceasta camera poate detecta miscarile pe timp de noapte pana la o distanta de 3 metri. In plus, aceste LED-uri cu infrarosu nu sunt vizibile pentru oameni.

Soneria poate functiona cu un card TF de maxim 64 GB pe care va inregistra automat in bucla imagini sau videoclipuri.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

Detectie PIR - senzorul de inalta definitie cu detectie infrarosu, va avertizeaza cand un personaj suspect rataceste in afara usii si inregistreaza automat un videoclip.

Ultra wide - camera are un unghi larg de 180 grade, pentru o vedere cat mai buna.

Priza programabila inteligenta WiFi SMART compatibila cu Alexa si Google Assistant - by Widjit

Baterie reincarcabila - soneria este alimentata cu o baterie incorporata cu litiu de 6000mAh, ce se incarca prin cablul USB (inclus) si are un timp de standby de aproximativ 180 de zile.

Audio bidirectional - monitorizati camera soneriei oricand doriti cu ajutorul telefonului. Cand curierul este la usa va poate suna direct pentru a vorbi.

Rezolutie: 1920 * 1080, 2 MP
Unghi cuprindere: 180 grade
Infrarosu: Da
WiFi: 802.11 b/g/n
Microfon: pe doua directii cu functie de anulare a zgomotului
Night vision: Da
Card TF: pana la 64 GB
Detectie miscare: Da
Baterie: 6000 mAh

Produse similare