Eşti aici
×

Spot de tavan incastrabil si dimabil LED 12W, Smart WiFi, RGB, 3000K-6500K, IP44, 1200lm, compatibil Tuya/SmartLife

129.99RON149.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Control vocal - acesta corp de iluminat incastrat este compatibil cu Alexa si Google Assistant. Cand sistemul de recunoastere a vocii recunoaste comenzile de la dvs, luminile incastrate vor executa instructiunile pe care le primeste sistemul. Un dialog simplu va poate porni sau opri iluminatul incastrat cu LED si poate ajusta mai multe culori.

Reglabil RGBWW si 16 milioane de culori - lumina incastrata cu LED de 6 inch utilizeaza cele mai importante cipuri LED din lume, cu lumeni mai mari si puteri mai mici. Acest spot consuma 12 wati, ceea ce echivaleaza cu o lampa cu halogen de 100W, economisind pana la 90% din costurile energetice. Iar acest downlight inteligent accepta alb cald si alb rece de la 2700K la 6500K, ofera 16 milioane de culori. Luminozitatea 1%-100% este reglabila, puteti utiliza aplicatia pentru a realiza modurile de scena in functie de diferite scene sau nevoi diferite. Potrivit pentru camera de zi, bucatarie, dormitor, hol, birou, sala de expozitie, living etc.

Timer, Schedule & Music Sync - nu trebuie sa va faceti griji ca uitati spotul aprins. Cand controlati una sau mai multe lumini cu LED-uri incastrate prin aplicatia mobila, puteti seta timpul de pornire/stingere a luminii pentru a va reaminti. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji ca ati uitat sa opriti/porniti spotul RGB. Poti sa-ti setezi singur ora dupa cum vrei. Spoturile incastrate pot regla automat culoarea luminii in functie de ritmul muzicii.

APP Smart Control - aceste spoturi LED inteligente incastrate functioneaza cu aplicatia „Smart Life”. NOTA: accepta numai Wi-Fi de 2,4 GHz

Instalare usoara - aceast spot de inalta calitate are un corp ultra-subtire, este silentios, si porneste instantaneu. Are o cutie de jonctiune, usor de instalat. Taiati o gaura in tavan cu un sablon de gauri 1:1; Conectati Jbox-ul la cablu; Utilizati o clema cu arc pentru a o fixa pe tavan. 

Cum sa va conectati cu aplicatia Smart Life?

1. Descarcati aplicatia Smart Life, inregistrati un cont si conectati-va

2. Faceti clic pe „+” in coltul din dreapta sus - Adaugati manual - Iluminare - Iluminare (Wi-Fi)

3. Porniti comutatorul de 3 ori: pornit-oprit-pornit-oprit-pornit pana cand se aprinde rapid

4. Faceti clic pe „Confirmati ca lumina clipeste rapid” si apoi introduceti parola WiFi corecta (2,4 Ghz WiFi)

5. In 30 de secunde, va fi conectat

Putere:  12W
Spectru:  RGB
Temperatura culoare:  3000K - 6500K
Protectie:  IP44
Flux:  1200lm
Dimensiuni: 168 x 110 mm

Produse similare