Eşti aici

×

Casti earbuds bluetooth cu functie de anulare zgomot, dido J1

269.99RON289.99 RON Modalitati de plata
0

Cod:
DIDOJ1
Brand: 
dido
EAN: 
6930377663550
24 - 48h
12 luni
Casti earbuds bluetooth cu functie de anulare zgomot, dido J1 (Gri)

Pentru a le purta cat mai confortabil, castile bluetooth dido sunt atent proiectate si tin cont de geometria urechii si au o forma ergonomica pentru a se potrivi perfect. Partea care sta in interiorul urechii este construita dintr-un silicon medical. De asemenea, sunt foarte usoare si rezistente la transpiratie.

Datorita acumulatorilor polimerici cu litiu-ion, castile rezista la aproximativ trei ore de convorbiri si pot fi incarcate in suportul dedicat de aproximativ cinci ori. Cand si bateria suportului se termina, va trebui sa il incarcati la priza.

Sunetul produs de aceste casti wireless este de inalta calitate, basul este foarte bun, iar microfoanele omnidirectionale de reducere a zgomotului fac o treaba excelenta. Fiecare detaliu al acestor casti este proiectat pentru a avea o experienta audio cat mai aproape de perfectiune.

Castile sunt castigatoare ale Red Dot Award 2018!

Standardul IPX7

Acest standard inseamna ca poti utiliza castile atunci cand ploua si nu trebuie sa iti faci griji din cauza transpiratiei. Pot fi utilizate in apa rece pana la o adancime maxima de un metru si nu mai mult de 30 de minute.

Foarte confortabile

Pentru a nu da dureri atunci cand sunt purtate timp de mai multe ore, aceste casti sunt proiectate cu o foarte mare atentie asupra geometriei urechii. De asemenea sunt si foarte usoare, astfel incat nu le vei simti atunci cand le porti.

Accesorii

In pachet vei primi castile, suportul de incarcare de 400 mAh, un cablu microUSB de incarcare al suportului, capace din silicon suplimentare si manualul de utilizare.

Produse similare