Eşti aici

×

Cadouri corporate personalizate, obiecte promotionale, importuri speciale – adresate companiilor!

Cadouri corporate personalizate

In prezent, cand in fiecare domeniu de activitate exista foarte multe firme concurente este din ce in ce mai greu sa iti fidelizezi clientii sau partenerii de afaceri.

De cele mai multe ori, indiferent cat de bine iti faci treaba, exista tentatia aceasta printre clienti de a incerca si in alta parte, unde se poate sa gaseasca un pret mai atractiv, chiar daca acest lucru inseamna sa renunte la o colaborare indelungata. Pentru un plus de apreciere, pe langa ceea ce faceti zi de zi cu profesionalism, iti poti cuceri partenerii de afaceri si clientii prin cadouri corporate personalizate. Aceste cadouri corporate personalizate sunt un mod foarte bun de a ii surprinde pe acestia si, de ce nu, de a ii fideliza.

Practica cadourilor corporate personalizate a inceput sa prinda din ce in ce mai mult teren si in Romania si nu numai la firmele mari, acum si firmele de dimensiuni medii sau chiar mici apeleaza la aceste cadouri personalizate.

De asemenea, ganditi-va ce impact ar avea asupra noilor colaborari, daca actualii clienti carora le trimiteti cadouri corporate vor povesti si prietenilor despre aceste mici atentii personalizate, cu siguranta va fi un atu in plus pentru firma dvs, deoarece brandul companiei care a oferit acest tip de recompensa va beneficia de o promovare gratuita.

Un aspect foarte important, de luat in seama, sunt tipurile de cadouri corporate pe care le faceti. De aceea, Smart Products va poate ajuta cu idei pentru a alege cadoul personalizat potrivit in functie de fiecare eveniment.

Cadourile corporate personalizate pot fi trimise cu ocazia unor sarbatori (Craciun, Paste), a zilelor onomastice sau de nume.

 

Fidelizare angajati

Ori de cate ori discutam despre companii si firme, indiferent ca sunt mici, medii, mari sau corporatii, fidelizare angajatilor este probabil cel mai important lucru. Un angajat fidel si multumit este un angajat care va veni zi de zi cu drag la locul de munca si care iti va ajuta firma sa creasca.

Consideram ca pastrarea unui angajat cu experienta in firma este esentiala si mult mai benefica decat de a cauta altii noi frecvent. Pentru a iti fideliza angajatii trebuie sa fi intotdeauna corect cu ei si sa le arati ca esti multumit cu ceea ce realizeaza zi de zi.

Este adevarat ca de multe ori conteaza salariul si o crestere a acestuia este binevenita, insa nu inseamna totul si uneori unii angajati pot alege sa paraseasca compania chiar daca merg spre un salariu mai mic. Este important sa stii ce le place angajatilor tai si astfel le poti face diferite cadouri pentru fidelizare.

Programele de fidelizare a angajatilor ii fac pe acestia sa lucreze cu un mai mare randament si sa ramana fideli firmei, caz in care si ei vor fi multumiti dar si dvs ca director.

 

Obiecte promotionale personalizate

Obiectele promotionale personalizate cele mai populare si cautate sunt gadgeturile, care pot fi accesorii pentru telefoane, tablete, camere video sport sau multe altele.

Smart Products va poate pune la dispozitie o multitudine de astfel de gadgeturi personalizate cu brandul dvs si, de asemenea, va putem ajuta cu idei pentru a gasi impreuna obiectele promotionale pe care le vom personaliza.

Prin intermediul obiectelor promotionale personalizate te poti adresa oricarui segment de public, de la tineri pana la persoane in varsta, nu este nevoie decat sa alegeti un produs de pe siteul nostru sau sa ne sunati pentru a va ajuta sa alegeti obiectul potrivit si apoi il vom personaliza pentru dvs.

 

Merchandising

De asemenea, Smart Products, se adreseaza si companiilor care cauta un furnizor pentru anumite produse personalizate, indiferent ca acestea fac sau nu parte din oferta siteului nostru. Putem fi importatori in Romania pentru compania dvs, experienta si multiplele tari din care importam recomandandu-ne in acest sens.  In acest moment importam pentru dvs si partenerii nostri din China, SUA, Europa si Taiwan – totul foarte rapid si cu cele mai avantajoase conditii pentru compania dvs.

Puteti sa va adresati companiei noastre si cand este vorba despre Merchandising. Smart Products are capacitatea sa realizeze pentru compania dvs cataloage dedicate in functie de abordarile pe care le aveti, putem sa facem sourcing, sampling si chiar sa va ajuam cu designul si realizarea  
punctelor de vanzare.

De orice idee sau solutie aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde prompt si vom incerca sa va ajutam cu cele mai bune sfaturi si produse.