Eşti aici

×

Cadouri corporate pentru angajati si clienti

Importanta cadourilor corporate pentru angajati si clienti

Acordarea de cadouri pentru angajati sau pentru clienti a devenit un lucru obisnuit in foarte multe companii din tara si nu numai. Este o modalitate foarte buna de a construi o relatie mai apropiata si mai puternica cu clientii si angajatii. De asemenea, companiile mari sau mici ofera si cadouri angajatilor pentru a le multumi pentru contributia lor la cresterea companiei. Angajatii sunt cea mai importanta parte a unei companii. Orice lucreaza acestia merge direct sau indirect catre companie, ajutand-o sa creasca. Salariul este un lucru normal pentru faptul ca ei muncesc, iar prin oferirea acestuia nu inseamna ca le apreciati munca si efortul, salariul fiind meritat de catre angajati. Astfel, pentru a le arata cat de mult ii apreciati, puteti sa le faceti cadouri corporate.

Aceste cadouri pentru angajati ii incurajeaza pe acestia sa munceasca si mai mult decat inainte pentru ca observa faptul ca sunt apreciati cu adevarat. Oamenii lucreaza din necesitate si pentru a-si imbunatati modul de viata. Insa, nimeni nu isi doreste sa lucreze daca acest lucru devine o povara, vremurile s-au schimbat si la fel si mentalitatea oamenilor, care acum au devenit constienti de diverse lucruri. Prin urmare, companiile decid sa ofere stimulente sub forma de cadouri corporate. Indiferent daca este vorba despre zile de nastere, aniversare, promovare sau orice alt eveniment, companiile decid acum sa ofere angajatilor dar si clientilor lor cadouri corporate personalizate care sa fie utile si pot fi pastrate in timp. Este o modalitate de a va arata aprecierea pentru munca grea si loialitatea fata de angajatii companiei.

Oferirea de cadouri contribuie la construirea unei relatii puternice si demne de incredere intre angajati, furnizori sau clienti. Este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente modalitati de marketing pentru marca de produse sau serviciile companiei. Studii recente arata ca acele companii care acorda mai multa atentie in ceea ce priveste acordarea de cadouri business pentru angajati si clienti sunt cele care au un succes mai mare pe piata in prezent.

Exista atat de multe lucruri pe care compania le poate oferi incat posibiltatile de cadouri pentru clienti sau angajati sunt practic nelimitate. Exista cani, calendare, ceasuri de perete, jurnale, selfie stick-uri, device-uri anti lost si o multime de alte gadgeturi pe care puteti imprima logo-ul si numele companiei dvs. Un alt motiv pentru care aceste cadouri corporate pot fi benefice este ca ele maresc moralul angajatilor fara a trebui sa cheltuiti foarte multi bani.

Cadourile personalizate vin in mai multe game de preturi si in diferite stiluri. Sunt mai putin costisitoare in comparatie cu stimulentele financiare pe care compania le poate oferi angajatilor. Din moment ce exista mai multe persoane carora trebuie sa le oferiti cadourile, acestea sunt comandate vrac, astfel fiind mai putin costisitoare decat orice alta alegere.

Portofoliu cadouri corporate personalizate

Compania noastra a realizat astfel de cadouri pentru companii urmatorilor:

  • Device-uri Anti Lost pentru NIELSEN
  • Selfie stick-uri pentru GOOD YEAR TIRES

 

 

 

Daca doriti materiale promotionale personalizate, obiecte personalizate sau alte materiale publicitare pentru activarea brandului dvs nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau completand urmatorul formular de contact.