Eşti aici

×

Sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks III - 40W

1,056.00RON Modalitati de plata
0

Cod:
SOUNDSTICKS3MIIEUP
Brand: 
Harman Kardon
Putere: 
40 W
Conectivitate: 
Jack
24 - 48h
24 luni
Sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks III - 40W
In stoc furnizor

Design Inspirat
Foarte putine sisteme audio multimedia se pot lauda ca predecesorul lor facea parte din colectia Muzeului de Arta Moderna din New York, insa SoundSticks III poate face acest lucru. Varianta actuala a luat foarte multe de la modelul predecesor, accentele negre elegante si albul LED-urilor stralucitoare fac ca acest sistem sa arate foarte bine.

Senzatia ca sunetul umple camera si un bas remarcabil
Din punct de vedere tehnic, sistemul SoundSticks III chiar daca este destinat pentru “multimedia”, veti vedea ca poate deveni cu usurinta sistemul audio principal din casa dvs. Cei 40W de amplificare produc un sunet bogat, realist si ofera un bas puternic, care face ca orice gen de muzica sa sune excelent – indiferent de puterea semnalului de intrare.

Conectati-va la aproape orice dispozitiv media
In afara de aspectul impecabil si calitatea sunetului, sistemul SoundSticks III are si o compatibilitate foarte buna cu alte componente audio. Gratie conexiunii sale prin jack-ul de 3.5 mm, boxele SoundSticks III pot fi folosite cu aproape orice dispozitiv care reda muzica.

Cabluri de inalta calitate
Multi producatori nu pun accent deloc pe cablurile audio ale produselor lor, lucru care poate compromite atat calitatea sunetului cat si aspectul. Nu este cazul si pentru SoundSticks III, deoarece cablurile sunt realizate din materiale de inalta calitate, transparente, pentru a fi in ton cu aspectul sistemului. De asemenea, acestea sunt detasabile, astfel in caz ca doriti sa mutati boxele sau daca se rup cablurile, le puteti inlocui cu usurinta.

Specificatii: 
Frecventa: 44Hz – 20kHz
Dimensiuni: 254mmx51mm
Putere: 40 W

Produse similare