Eşti aici

×

Boxa portabila Addon T3 - 25W

1,159.00RON
0

Cod:
t3_B
Brand: 
Audio PRO
Durata baterie: 
12 ore
Putere: 
25 W
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
12 luni
Boxa portabila Addon T3 - 25W (Negru)
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Addon T3 este o mica boxa portabila realizata de catre Audio PRO, ce stabileste un nou standard pentru boxele portabile. Fiind foarte usor de utilizat, cu un design elegant si caracteristici ale sunetului incredibile, alaturi de un timp indelungat de redare, boxa este una aproape perfecta.

Muzica trebuie sa fie simtita, nu doar auzita. Inginerii nostri au optimizat design-ul acustic pentru a reda o dinamica uimitoare, un bas profund si o presiune acustica din abundenta. 

Cu un maner din piele naturala si detalii din aluminiu, design-ul este simplu, insa solid.

Addon T3 este proiectata pentru a fi utilizata pentru o perioada lunga de timp. Acumulatorul incarcat complet va ofera pana la 30 de ore de redare continua cu volumul setat la jumatate si 12 ore cu volumul la maxim!

Boxa wireless Addon T3 foloseste cea mai recenta tehnologie Bluetooth 4.0 pentru a va oferi cea mai buna calitate a sunetului. Veti putea reda muzica prin intermediul acestei boxe, de la orice dispozitiv cu tehnologie Bluetooth.

Boxa portabila Addon T3 - 25W

Boxa portabila Addon T3 - 25W

Boxa portabila Addon T3 - 25W

Specificatii: 
Putere: 25W
Difuzoare: 2 x 5W + 15W
Raza wireless: pana la 10 metri distanta
Bluetooth: Bluetooth® 4.0; A2DP, AVRCP, HFP BT Profiles
Timp de utilizare wireless: pana la 30 ore
Compatibilitate: Universala
Dimensiuni: 115 x 215 x 135 mm

Produse similare