Eşti aici

×

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri

79.99RON129.99 RON
5

(1 voturi)
Cod:
MAGWDMI
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Smartphone
EAN: 
033991045316
24 - 48h
24 luni
Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri (Negru)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

MagicMount este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia poti monta foarte usor si convenabil pe o gama larga de suprafete din sticla.

Odata ce aplici MagicPlate este de ajuns sa apropii dispozitivul mobil de suprafata magnetica si acesta se va fixa instantaneu in pozitia dorita. Suportul utilizeaza magneti de mare putere pentru a iti oferi siguranta atunci cand atasezi dispozitivul tau mobil. 

Acest sistem MagicMount WINDOW pentru geamuri este spcecial conceput pentru dispozitive Smartphone, si poate fi montat in orice suprafata plana (Geam, bordul masini, Birou)

Dimensiuni Magnet: 
L=l = 4.5 CM
H = 0.8 CM

Dimensiuni Placute:
Placuta Mare:
L = 6.5 CM
l = 4.4 CM
H = 0.8 MM

Placuta Mica:
L = 3.1 CM
l = 2.8 CM
H = 0.8 MM

Bratul cu ventuza permite montarea dispozitivului mobil pe orice suprafata lucioasa, precum geamul din masina, geamul din casa etc. 

Il poti monta pe geamurile de acasa sau din masina, pe oglinda si pe orice suprafata doresti. Suportul este special conceput pentru ca tu sa ai acces la toate butoanele si porturile dispozitivului mobil atasat.

Atentie: Toate produsele MagicMount garanteaza satisfactia maxima! In cazul in care nu esti multumit de produs in termen de 30 zile iti returnam toti banii!!

Instructiuni de folosire: 

Montati MagicPlate™ (placa magnetica) in spatele dispozitviului mobil. Placa este compatibila cu majoritatea carcaselor din piata. 

Mount iPadInstall Phone Mount Behind Case      Install Mount Behind Battery         Install Mount on Rugged Case        Install Mount Behind Battery

Prindeti MagicMount™ Window pe suprafata dorita

Montati dispozitivul unghiul dorit

"Pur si simplu, acest dispozitiv este perfect pentru pretul cerut, si fiecare componenta merita pe deplin recomandarea noastra..." - Detalii
"In mod normal noi nu oferim premii produselor non-electrice simple, dar acesta este un produs pe care oricine trebuie sa-l aiba in masina"
"Ne place foarte mult faptul ca magnetul este pe dispozitiv si nu pe telefon."

Comentarii

5

Apatean Catalin
Recomand. Produsul este conform descrierii. Sefixeaza foarte bine pe parbriz, bara intermediara este frma si magnetii sunt foarte puternici!
Videos: 
MagicMount - How to Install

Produse similare