Eşti aici
×

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri

69.99RON129.99 RON
5

(1 voturi)
Cod:
MAGWDMI
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Smartphone
24 - 48h
24 luni
Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri MagicMount este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia poti monta foarte usor si convenabil pe o gama larga de suprafete din sticla.Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri

Odata ce aplici MagicPlate este de ajuns sa apropii dispozitivul mobil de suprafata magnetica si acesta se va fixa instantaneu in pozitia dorita. Suportul utilizeaza magneti de mare putere pentru a iti oferi siguranta atunci cand atasezi dispozitivul tau mobil. 

Acest sistem MagicMount WINDOW pentru geamuri este spcecial conceput pentru dispozitive Smartphone, si poate fi montat in orice suprafata plana (Geam, bordul masini, Birou)

Dimensiuni Magnet: 
L=l = 4.5 CM
H = 0.8 CM

Dimensiuni Placute:
Placuta Mare:
L = 6.5 CM
l = 4.4 CM
H = 0.8 MM

Placuta Mica:
L = 3.1 CM
l = 2.8 CM
H = 0.8 MM

Bratul cu ventuza permite montarea dispozitivului mobil pe orice suprafata lucioasa, precum geamul din masina, geamul din casa etc. 

Il poti monta pe geamurile de acasa sau din masina, pe oglinda si pe orice suprafata doresti. Suportul este special conceput pentru ca tu sa ai acces la toate butoanele si porturile dispozitivului mobil atasat.

Atentie: Toate produsele MagicMount garanteaza satisfactia maxima! In cazul in care nu esti multumit de produs in termen de 30 zile iti returnam toti banii!!

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri

 

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri

Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri "Pur si simplu, acest dispozitiv este perfect pentru pretul cerut, si fiecare componenta merita pe deplin recomandarea noastra..." - Detalii
Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri "In mod normal noi nu oferim premii produselor non-electrice simple, dar acesta este un produs pe care oricine trebuie sa-l aiba in masina"
Suport MagicMount™ Window, cu ventuza pentru geamuri "Ne place foarte mult faptul ca magnetul este pe dispozitiv si nu pe telefon."

Comentarii

5

Apatean Catalin
Recomand. Produsul este conform descrierii. Sefixeaza foarte bine pe parbriz, bara intermediara este frma si magnetii sunt foarte puternici!
Videos: 
MagicMount - How to Install

Produse similare