Eşti aici
×

MagicMount™ Pro Dash

79.99RON134.99 RON
0

Cod:
MPDI
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Smartphone, Tablete, Universal
24 - 48h
24 luni
MagicMount™ Pro Dash (Negru)
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

MagicMount este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia poti monta foarte usor si convenabil pe o gama larga de suprafete dispozitivul mobil preferat.

Odata ce aplici MagicPlate este de ajuns sa apropii dispozitivul mobil de suprafata magnetica si acesta se va fixa instantaneu in pozitia dorita.

Suportul utilizeaza magneti de mare putere pentru a iti oferi siguranta atunci cand atasezi dispozitivul tau mobil.

Suportul este special conceput pentru ca tu sa ai acces la toate butoanele si porturile dispozitivului mobil atasat.

Dimensiuni Magnet: 
L=l = 4.5 CM
H = 0.8 CM

Dimensiuni Placute:
Placuta Mare:
L = 6.5 CM
l = 4.4 CM
H = 0.8 MM

Placuta Mica:
L = 3.1 CM
l = 2.8 CM
H = 0.8 MM

 

Montura magnetica

Odata ce MagicPlate™ este aplicat asa cum veti vedea mai in jos in aceasta pagina, trebuie doar sa mutati dispozitivul mobil in apropierea suprafetei magnetice si acesta se va bloca instantaneu in pozitie. Designul este unul elegant, iar produsul functioneaza perfect si cu dispozitivele mai mari pe care le puteti pozitiona foarte usor pentru o vizualizare optima.

MagicMount™ Pro Dash

 

Suporturi 100% sigure si puternice

MagicMount PRO este construit cu magneti cu 30% mai puternici decat vechea generatie de MagicMount. Acesti magneti foarte puternici tin dispozitivul mobil in siguranta chiar si pe drumurile cu gropi si denivelari si sunt 100% sigure pentru smartphone sau GPS.
* Nu functioneaza cu iPod Classic sau alte dispozitive hard disk. Campurile magnetice produse de acesti magneti neodim sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele hard-disk.

 

Inele interschimbabile

MagicMount PRO aduce suportul auto la un nivel cu totul nou, prin intermediul inelelor ornamentale interschimbabile. Inelele ornamentale de culoare argintiu si negru sunt incluse in achizitie. Doriti alte culori? De exemplu pentru dispozitivele iPhone? Pot fi comandate separat culorile Space Gray, Gold sau Rose Gold.

MagicMount™ Pro Dash
MagicMount™ Pro Dash

 

Optiunile de plasare

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie.
* MagicMount nu este recomandat sa fie folosit cu portofele.

 

Suport pivotant 360°

Sa poti monta telefonul sau dispozitivul mobil in orice unghi doresti, este foarte usor. Cu posibilitatea de rotire la 360° si blocarea rapida prin intermediul unei piulite din cauciuc moale, puteti ajusta MagicMount-ul exact in unghiul de afisare dorit. Fie ca este vorba de bordul masinii, biroul dvs sau noptiera.

MagicMount™ Pro Dash
Videos: 
Review

Produse similare