Eşti aici

×

Incarcator rapid wireless QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus

69.99RON99.99 RON
0

Cod:
QICH-FAST
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Dispozitive Qi, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X
24 - 48h
6 luni
Incarcator rapid wireless QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus (Negru)
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Incarcator rapid wireless QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 PlusIncarcare rapida wireless este disponibila numai pentru dispozitivele Samsung Galaxy Note , S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6 Edge Plus, Note 5, iar incarcarea standard wireless pentru iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus si alte dispozitive compatibile Qi.

Puteti incarca telefonul atat in pozitie landscape cat si portret, in functie de preferinte. Pentru o dimensiune a telefonului de peste 5.8” (cum ar fi Galaxy note 8, S8 Plus, S6 Edge Plus, iPhone X, iPhone 8 Plus) va recomandam sa le incarcati in pozitie orizontala.

Telefoanele pot fi incarcate si cu carcasa de protectie daca aceasta nu este mai groasa de 4 mm, indiferent de materialul din care este confectionata. Nu va recomandam sa utilizati incarcarea wireless atunci cand folositi carcase metalice sau magnetice.

Acest incarcator mobil are un LED care va lumina in albastru timp de doua secunde atunci cand il conectati la curent si se va transforma in verde atunci cand incarcati un telefon. Pentru telefoanele iPhone X, 8 Plus si 8 lumina verde nu se va stinge nici atunci cand dispozitivele sunt incarcate complet.

Lumina albastra va clipi tot timpul si incarcarea se va opri in cazul in care exista obiecte straine pe suportul incarcatorului wireless.

Incarcator rapid wireless QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus

Produse similare