Eşti aici

×

Plafoniera inteligenta de tavan, 24W, lumina calda, Bluetooth cu control prin telecomanda sau aplicatie

349.99RON Modalitati de plata
0

Cod:
HM-CLIR
Brand: 
Widjit
24 - 48h
24 luni
Plafoniera inteligenta de tavan, 24W, lumina calda, Bluetooth cu control prin telecomanda sau aplicatie (Alb)

Indiferent daca sunteti la prima dvs incursiune in lumea tehnologiei inteligente sau urmariti acest trend de ani de zile, becurile inteligente si plafonierele sunt unele dintre cele mai utile gadgeturi smart din jur. Ele va permit sa controlati lumina dintr-o incapere printr-o simpla aplicatie de pe telefon sau tableta. Puteti sa le activati sau sa le dezactivati de la distanta, sa le diminuati puterea si, in unele cazuri, sa schimbati culoarea luminii.

Plafoniera inteligenta are o putere de 24W si poate fi controlata atat prin telecomanda inclusa in pachet precum si prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. 

BOXA BLUETOOTH INTEGRATA – in interiorul lampii de plafon exista un difuzor Bluetooth. Puteti sa redati muzica de pe telefonul dvs sau tableta prin acest difuzor, acest lucru fiind extrem de placut daca doriti sa va relaxati dupa o zi lunga si obositoare, daca vreti sa culcati copiii cu o muzica ambientala sau doriti sa incepeti o petrecere.

SCHIMBAREA CULORILOR - aceasta plafoniera cu LED poate schimba o multime de culori RGB, luminozitatea poatea fi reglata, temperatura de culoare poate fi reglata intre 3000K – 6500K. Puteti utiliza telecomanda cu infrarosu IR28 pentru a controla culorile. Distanta maxima de control este de 8 metri fara obstacole.

TELECOMANDA IR28 -  poate ajusta luminozitatea, sa schimbe culorile sau luminozitatea. Fiecare culoare este reglabila. De asemenea, prin intermediul ei puteti regla nivelul sonor al muzicii sau sa treceti la urmatoarea melodie.

INSTALAREA – instalarea se face foarte usor prin intermediul unui suport magnetic. Dispozitivul are un diametru de 35 cm si o grosime plana de 6 cm. In pachet veti gasi tot ceea ce este necesar pentru a instala acest gadget.

Specificatii:
Putere: 24W
Voltaj: 100-240V AC / 50-60Hz
Brightness: RGB multicolor + culoarea alba rece sau calda
Flux luminos: 2120lm
Temperatura culoare:  3000K – 6500K
Distanta control: 5 – 8 metri
Culoare: alb
Dimensiuni: 35 x 6 x 35 cm
Greutate: 2.2 kg

Putere bec: 24W
Voltaj: 100-240V AC / 50-60Hz
Brightness: RGB multicolor + culoarea alba rece sau calda
Flux luminos:      2120lm
Temperatura culoare: 3000K – 6500K
Distanta control: 5 – 8 metri
Culoare: Alb
Greutate: 2.2 kg
Dimensiuni: 35 x 6 x 35 cm

Produse similare