Eşti aici

×

Cablu micro USB Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare

59.99RON89.99 RON
0

Cod:
iEZFLOA
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
micro USB
Lungime: 
90 cm
24 - 48h
36 luni
Cablu micro USB Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare (90 cm)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Cablu micro USB Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidareAcest cablu reversibil permite utilizatorilor sa incarce si sa sincronizeze cu usurinta toate dispozitivele micro USB standard, cum ar fi smartphone-uri, casti, boxe portabile, powerbank-uri, tablete, camere digitale si multe altele. Noul conector simetric va ajuta sa introduceti cablul cu orice parte doriti fara sa mai fie nevoie sa cautati pe intuneric partea corecta.

Cablul micro USB Scosche StrikeLine Flo nu este un simplu cablu. Acesta are incorporat un indicator de incarcare, care va permite sa stiti in orice moment stadiul acestui proces.

Cablu micro USB Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare

Astfel, lumina pe care o veti vedea atunci cand conectati cablul se va misca in directia de incarcare si cu o viteza diferita. Cand bateria este aproape goala, lumina se va vedea trecand foarte rapid, iar pe masura ce telefonul se incarca isi va reduce intensitatea.

De asemenea, cu ajutorul acestui cablu micro USB nu va mai trebui sa verificati constant telefonul pentru a vedea cand este incarcat, o sa va dati seama foarte usor pentru ca se va stinge lumina din interiorul cablului.

Un al avantaj important al acestui cablului StrikeLine Flo este faptul ca are o constructie speciala, plata, pentru a nu se incurca atunci cand nu il utilizati si il strangeti in graba.

Cablu micro USB Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare

Lungimi disponibile: 90 cm
Garantie: 36 de luni
Brand: Scosche
Compatibilitate: Dispozivite micro USB

Produse similare